Loading Događaji

Polazak u 7,00 sati ujutru sa parkinga na početku Sarajevske ulice parking kod mostarske petlje, poželjno doći 10 minuta pre polaska.
Putujemo preko Pančeva, Banatskog Karlovaca i Uljme do Vršca.
Planinarska staza počinje od Gradskog parka, pored Milenijuma, preko Vršačke kule i vrha Turska glava do planinarskog doma Široko bilo, gde pravimo dužu pauzu. Ukupne dužina staze je 12 kilometara sa neznatnom visinskom razlikom i sa nezaboravnim vidikovcima i pogledima na Vršac i banatsku ravnicu.
Polazak za Beograd u ranim večernjim satima.

Cena akcije 1200 dinara.

Oprema: Planinarske cipele, kabanica, rezervna presvlaka, foto aparat, osmeh na licu i dobro raspoloženje.

Sa sobom poneti ličnu kartu, planinarsku knjižicu sa plaćenom članarinom za 2019. godinu.

Vodič zadržava pravo izmene plana akcije u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Organizator, vodič  i narator Života Lazarević.
Upis i prijava putem broja  064 169 99 27 sms, viber na ili na e-mail zilijenvozd@yahoo.com, prilikom prijave poželjna je akontacija.

Učesnici akcije planinare na sopstvenu odgovornost, uz dužno pridržavanje Pravilnika o bezbednosti i odgovornosti u izvođenju planinarskih aktivnosti Planinarskog Saveza Srbije:http://www.pss.rs/wp-content/uploads/2015/11/6-pravilnik-o-bezbednosti.pdfNapominjemo da prema Zakonu o turizmu (član 86, stav 4) za putovanje nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

 

Duž celog Dunava su spomenici, sahranjeno bogatstvo, treba da sačuvamo svoje zadužbine i tornjeve i zvona, ponos svoje prošlosti, iako je nesrećna …Miloš Crnjanski