УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА САЈТА

/УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА САЈТА
УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА САЈТА 2017-12-15T09:03:40+00:00

Хвала што сте посетили наш интернет сајт.

Ваш приступ, као и коришћење овог интернет сајта (у даљем тексту: интернет сајт) подлеже условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите интернет сајт.

Власништво садржаја

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво планинарског клуба Раднички или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Планинарски клуб Раднички ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, планинарски клуб Раднички се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, планинарски клуб Раднички не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте. Треба да се посаветујете са одговарајућим стручњаком ако Вам је потребан специфичан савет прилагођен Вашој ситуацији.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Планинарски клуб Раднички није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није Планинарски клуб Раднички. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. Планинарски клуб Раднички не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Планинарски клуб Раднички не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Планинарског клуба Раднички.

Измена услова коришћења

Планинарски клуб Раднички може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.