Постани члан

/Постани члан
Постани члан 2023-01-13T10:41:35+00:00

Ако желите да се прикључите нашим акцијама и дружењу на планинама широм света, морате бити члан Планинарског савеза Србије. Уколико нисте учлањени, то можете урадити у нашем или било ком другом клубу.

Учлањење се врши на два начина:

  1. директно-доласком у клуб, попуњавањем Евиденционионог листа и уплатом на лицу места (преузмите формулар ОВДЕ
  2. електронским путем- попуњен Евиденциони лист пошаљите на е-адресу: info@pk-radnicki.rs  (преузмите формулар ОВДЕ) , а уплату извршите на рачун Клуба: 325-9500600021008-76 (прималац: ПК Раднички; адреса: Ђурићева 3а, Београд; сврха уплате: чланарина)  

Након извршене уплате, обавезно послати доказ о уплати.

Напомена: попуните само поља за које знате податке, остала поља попуњава клуб или ПСС

Ценовник за учлањење:

1600 динара за одрасле (1500 дин. маркица са основним осигурањем за текућу годину +100 дин. израда чланске картице)

– 1100 динара за малолетна лица (1000 дин. маркица са основним осигурањем за текућу годину +100 дин. израда чланске картице)

3400 динара за одрасле (3300 дин. маркица са II степеном осигурања за текућу годину +100 дин. израда чланске картице)

3200 динара за малолетна лица од 14-18 година (3100 дин. маркица са II степеном осигурања за текућу годину +100 дин. израда чланске картице)

*Више о условима осигурања: https://pss.rs/o-savezu/komisije/komisija-za-preventivu-i-bezbednost-u-planinama-kpb/

Подаци са евиденционих листова за које је плаћена чланарина, уносе се у заједничку базу ПСС  који потом уноси податке на чланске картице и доставља их Клубу заједно са маркицама за календарску годину.

По добијању чланских картица од стране ПСС, обавештавамо вас о истом, након чега их можете преузети у клубу.

Обнова чланства:

Уколико сте већ члан клуба потребно је да сваке године извршите обнову чланства куповином маркице за календарску годину. Маркица се преузима у клубу и мора се залепити на полеђину ваше чланске картице. Клуб уноси број маркице у базу података ПСС и тек тада је ваше чланство обновљено. 

Ценовник за обнову чланства:

– 1500 динара за одрасле (маркица са основним осигурањем за текућу годину)

– 1000 динара за малолетна лица (маркица са основним осигурањем за текућу годину)

3300 динара за одрасле (маркица са II степеном осигурања за текућу годину) обавезно најавити управи клуба 7 дана раније

3100 динара за малолетна лица од 14-18 година (маркица са II степеном оигурања за текућу годину) обавезно најавити управи клуба 7 дана раније

*Више о условима осигурања: https://pss.rs/o-savezu/komisije/komisija-za-preventivu-i-bezbednost-u-planinama-kpb/

Остале информације

Ако сте члан неког другог клуба са плаћеном чланарином у текућој години, а желите да пређете у Раднички, према Члану 13. Статута ПСС-а, неопходно је донети исписницу, односно потврду да су све обавезе према том клубу регулисане, а затим се приступа учлањењу у нови клуб.

Сви чланови имају повластице којe пружа Планинарски Савез Србије: повлашћене цене приликом боравака у планинарским домовима у Србији и иностранству – негде и до 50% попуста на цену ноћења, повлашћене цене за групна путовања, осигурање у случају незгоде и многе друге погодност које можете поглети на сајту ПСС https://pss.rs/ (ићи на дно странице- “Наши спонзори“) 

Састанци  у нашем Клубу су четвртком од 19:00 до 20:30  на адреси Ђурићева 3а (објекат иза Универекспорт маркета, улаз на браон врата, поткровље изнад ресторана “Раднички“)

Све додатне информације можете добити на info@pk-radnicki.rs.