Постани члан

/Постани члан
Постани члан 2019-12-30T19:01:59+00:00

Ако желите да нам се прикључите у дружењу на планинама широм света, најбоље је да постанете члан нашег планинарског клуба.

Уколико одлучите да се учланите у наш Клуб дођите код нас и попуните Евиденциони лист. Можете га попунити и послати нам и електронским путем (преузмите формулар ОВДЕ) – на email: predsednik@pk-radnicki.rs, али свакако морате да дођете у Клуб како бисте платили чланарину.

Уколико Евиденциони лист попуњавате и шаљете електронским путем поље Бр. књижице ПСС остављате празно, тај податак уноси ПСС.

Кад будете долазили у Клуб не заборавите и новац за чланарину – чланска маркица за текућу годину кошта 1000 динара (800 за малолетна лица), а чланска картица за све чланове кошта 100 динара.

Сви Евиденциони листови за које је плаћена чланарина шаљу се ПСС који потом уноси податке на картице и доставља их Клубу заједно са чланским маркицама.

Ако сте члан неког другог клуба и прелазите код нас, према Члану 13. Статута ПСС-а, неопходно је донети исписницу, односно потврду да су све обавезе према том клубу регулисане.

Сви чланови имају повластице којe пружа Планинарски Савез Србије: повлашћене цене приликом боравака у планинарским домовима у Србији и иностранству – 50% попуста на цену ноћења, повлашћене цене за групна путовања, осигурање у случају незгоде и многе друге погодности…

Састанци и пројекције фотографија у нашем Клубу су четвртком од 19 часова.

Све додатне информације можете добити на info@pk-radnicki.rs.