Postani član

/Postani član
Postani član 2019-12-30T19:01:59+00:00

Ako želite da nam se priključite u druženju na planinama širom sveta, najbolje je da postanete član našeg planinarskog kluba.

Ukoliko odlučite da se učlanite u naš Klub dođite kod nas i popunite Evidencioni list. Možete ga popuniti i poslati nam i elektronskim putem (preuzmite formular OVDE) – na email: predsednik@pk-radnicki.rs, ali svakako morate da dođete u Klub kako biste platili članarinu.

Ukoliko Evidencioni list popunjavate i šaljete elektronskim putem polje Br. knjižice PSS ostavljate prazno, taj podatak unosi PSS.

Kad budete dolazili u Klub ne zaboravite i novac za članarinu – članska markica za tekuću godinu košta 1000 dinara (800 za maloletna lica), a članska kartica za sve članove košta 100 dinara.

Svi Evidencioni listovi za koje je plaćena članarina šalju se PSS koji potom unosi podatke na kartice i dostavlja ih Klubu zajedno sa članskim markicama.

Ako ste član nekog drugog kluba i prelazite kod nas, prema Članu 13. Statuta PSS-a, neophodno je doneti ispisnicu, odnosno potvrdu da su sve obaveze prema tom klubu regulisane.

Svi članovi imaju povlastice koje pruža Planinarski Savez Srbije: povlašćene cene prilikom boravaka u planinarskim domovima u Srbiji i inostranstvu – 50% popusta na cenu noćenja, povlašćene cene za grupna putovanja, osiguranje u slučaju nezgode i mnoge druge pogodnosti…

Sastanci i projekcije fotografija u našem Klubu su četvrtkom od 19 časova.

Sve dodatne informacije možete dobiti na info@pk-radnicki.rs.