Loading Догађаји
  • Овај догађај је прошао.

Полазак изнајмљеним возилом у 7 часова са паркинга новобеоградске арене, из Булевара Зорана Ђинђића. Пешачку туру започећемо од манастира Крушедол. Након кратке посете шумским стазама доћи ћемо до манастира Велика Ремета, где ћемо направити дужу паузу. Затим настављамо ка Стражилову, где ћемо обићи гроб Бранка Радичевића, а након тога наставити ка
планинарском дому, где нас поново чека дужа пауза за окрепљење и освежење. Од планинарског дома прелепом гребенском стазом наставићемо ка Сремским Карловцима, где је крај нашег пешачења. Након обиласка града, идемо у чарду на Дунаву, на неколико минута од центра Карловаца. Дужина стазе је око 20 км. 

Долазак у Београд је предвиђен око 20 часова.

У случају недовољног броја пријављених планинара, акција ће се реализовати редовном линијом воза, што ће условити и незнатне измене трасе.

ЦЕНА: 1000 динара
У ЦЕНУ ЈЕ УКЉУЧЕНО: превоз минибусом са путаринама, организациони трошкови, храна и пиће возача

ОПРЕМА: планинарске ципеле, посуда за воду
ДОКУМЕНТА: планинарска књижица са плаћеном чланарином за 2018. годину.

ВОДИЧИ:

Бојан Јелић 064/031-0146, bokijelic3@gmail.com
Биљана Лукић 064/115-6276, lukicbil13@gmail.com

Пријаве уз аконтацију од 700 динара четвртком од 19-20 часова у просторијама ПК Раднички, Војводе Шупљикца 31, Црвени Крст, или пост-нет уплатом.

Без уплаћене аконтације пријава ће бити неважећа. У случају одустајања потребно је пронаћи замену, уплаћени новац се не враћа.