Loading Događaji
  • Ovaj događaj je prošao.

Polazak iznajmljenim vozilom u 7 časova sa parkinga novobeogradske arene, iz Bulevara Zorana Đinđića. Pešačku turu započećemo od manastira Krušedol. Nakon kratke posete šumskim stazama doći ćemo do manastira Velika Remeta, gde ćemo napraviti dužu pauzu. Zatim nastavljamo ka Stražilovu, gde ćemo obići grob Branka Radičevića, a nakon toga nastaviti ka
planinarskom domu, gde nas ponovo čeka duža pauza za okrepljenje i osveženje. Od planinarskog doma prelepom grebenskom stazom nastavićemo ka Sremskim Karlovcima, gde je kraj našeg pešačenja. Nakon obilaska grada, idemo u čardu na Dunavu, na nekoliko minuta od centra Karlovaca. Dužina staze je oko 20 km. 

Dolazak u Beograd je predviđen oko 20 časova.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih planinara, akcija će se realizovati redovnom linijom voza, što će usloviti i neznatne izmene trase.

CENA: 1000 dinara
U CENU JE UKLJUČENO: prevoz minibusom sa putarinama, organizacioni troškovi, hrana i piće vozača

OPREMA: planinarske cipele, posuda za vodu
DOKUMENTA: planinarska knjižica sa plaćenom članarinom za 2018. godinu.

VODIČI:

Bojan Jelić 064/031-0146, bokijelic3@gmail.com
Biljana Lukić 064/115-6276, lukicbil13@gmail.com

Prijave uz akontaciju od 700 dinara četvrtkom od 19-20 časova u prostorijama PK Radnički, Vojvode Šupljikca 31, Crveni Krst, ili post-net uplatom.

Bez uplaćene akontacije prijava će biti nevažeća. U slučaju odustajanja potrebno je pronaći zamenu, uplaćeni novac se ne vraća.